PR


Media

Heeft u een vraag over SWODB in de media? Of wilt u iemand van SWODB interviewen? Indien u een artikel, blog of andere vorm van media aandacht wilt besteden aan onze stichting, kunt u terecht bij coördinator PR en Communicatie Erika Zeggers. Neem dan contact op via pr@swodb.nl.

Kom zelf in actie voor SWODB!

Ook wanneer u het initiatief wilt nemen voor een actie die onze stichting financieel ondersteunt bent u bij pr@swodb.nl aan het juiste adres. In actie komen kan op verschillende manieren, kies de manier wat bij jou past en wat in je mogelijkheden ligt. Voorbeelden: statiegeldflessen actie, zelf gemaakte kunst verkopen, wijnproeverij ect.

Erika Zeegers- van der Weide

Coördinator PR en Communicatie
pr@swodb.nl
06 177 40 804

Coördinator Erika Zeegers- van der Weide

Erika Zeegers, is ruim 26 jaar werkzaam in de Dovengemeenschap. Ze deed en doet daar verschillende werkzaamheden. Erika is tolk maar was ook docent op de Hogeschool Utrecht. Ze werkte een aantal jaar bij Dovenschap en heeft meegewerkt aan of initieerde een groot aantal projecten die meestal te maken hebben met beeldvorming en zichtbaarheid. Erika leerde een aantal jaar geleden Hedda kennen. En door die ontmoeting overwon zij haar schroom ten opzichte van doofblinden. De kracht en vastberadenheid van Hedda intrigeerde haar. En door de jaren heen groeide bij haar de wens om zich in te zetten voor deze doelgroep op een manier die bij haar past. Communicatie en PR is haar op het hart geschreven. Ze kijkt er naar uit om mee te werken de doelen van de stichting te verwezenlijken.